ME ETSIMME PELINKEHITTÄJIÄ

  • Neogames

NordicEdu

NordicEdu Oy on turkulainen 2011 perustettu vakavarainen opetus- ja hyötypelejä kehittävä yritys. NordicEdun vahvuus on uusien ideoiden yhdistäminen perinteisempien alojen haasteiden ratkaisemiseksi. NordicEdua vetää kolmen hengen nuori ja intohimoinen joukko apuvoimineen hauskemman ja tehokkaamman tulevaisuuden puolesta. Yritys on palkittu Varsinais-Suomen INNOAURA 2014 –palkinnolla, joka vuosittain tunnustaa eniten luovaa potentiaalia ja luovien alojen liiketoimintaa kehittäneen yrityksen. 2014 syksy myös tuo tullessaan maailmalle NordicEdun kehittämän uniikin mobiilipuzzlepelin, joka on yksi ensimmäisista askelista maailmanvalloitukseen.

NordicEdu etsii nuoreen ja kunnianhimoiseen tiimiinsä Unity -pelinkehittäjää GamePro -ohjelman kautta.

Sovit rooliin mikäli:

– sinulla on vahva C#-ohjelmointiosaaminen Unity3D -pelinkehitysympäristössä
– sinulla on hyvä ymmärrys tietokanta- ja web-teknologioista
– olet intohimoinen pelaaja ja pelien kehittäjä
– osaat suunnitella pelikonsepteja ja kommunikoida niistä tehokkaasti
– osaat toimia ketterässä tiimissä ja iteratiivinen pelinkehitys on sinulle tuttua
– haluat olla mukana rakentamassa jotain uutta ja arvokasta

 

 

Kysy lisää GamePro-ohjelmasta!
Antti Ilmo
Team Manager
050 306 8637

Arja Martikainen
Senior Consultant – games talent acquisition
040 762 1564

Yhteistyössä
Neogames
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Kannattaa hakea, jos pelit kiinnostavat työksi asti

"GamePro antaa mahdollisuuden päästä näyttämään taitonsa ja innostuksensa peliteollisuudelle ilman mahdottomilta vaikuttavia vaatimuksia. Suoraan työhön päästävä koulutus syventävine koulutuspäivineen ammattilaisten otteissa antaa tiukkaan puristetun paketin tämän päivän pelimaailmasta. Toimin nyt Redlynxin projektikoordinaattorina halliten Trials Fusion pelin lokalisointia, sekä proto-tiimin managerina. GameProhon kannattaa ehdottomasti hakea jos pelit kiinnostavat ihan työksi asti."

Ossi Mykkänen,
GamePro 5-osallistuja

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Osaajille tilaisuus kääntää harrastus ammatiksi

"Grand Cru on tavoittanut GamePron kautta myös sellaisia henkilöitä, joilla on ollut täydet edellytykset pelialan tehtäviin, mutta jotka eivät ole aikaisemmin osanneet kuvitella kääntävänsä harrastuksensa ammatiksi. Tämä on haaste kaikille pelitaloille, ei vain Grand Crulle. On ollut ilo löytää GamePron kautta uusia jäseniä kasvavaan joukkoomme ja nähdä heidän kehittyvän ammattilaisina.

GamePro -ohjelma on onnistunut madaltamaan potentiaalisten kandidaattien hakukynnystä erinomaisen konseptin ansiosta. GamePro koulutusjakson aikana yhdistyvät alan huippuammattilaisten jakamat opit ja kokemukset ja itse käytännön työ, jonka kuluessa pelinkehityksen salat avautuvat. Suosittelen lämpimästi ohjelmaa sekä rekrytoinnin kanssa kamppaileville yrittäjille, että niille pelien harrastajille, jotka vasta haaveilevat unelma-ammatistaan pelien parissa!"

Markus Pasula
CEO
Grand Cru