ME ETSIMME PELINKEHITTÄJIÄ

  • Neogames

Bugbear

Bugbear Entertainment Oy on riippumaton suomalainen pelistudio, joka kehittää korkeatasoisia ja toimintavetoisia pelejä konsoli-, PC- ja mobiilialustoille.
Vuonna 2000 perustettu yritys on julkaissut useita kansainvälisesti menestyneitä ja runsaasti palkintoja haalineita pelejä, kuten Rally Trophy, FlatOut-sarja sekä Ridge Racer Unbounded. Bugbear on tällä hetkellä kehittämässä joukkorahoitettua Next Car Game -romurallipeliä, sekä työstää useita julkistamattomia projekteja.

Bugbear Entertainmentin tavoitteena on kehittää korkean profiilin teoksia tiukassa yhteistyössä pelijulkaisijoiden kanssa, sekä panostaa omien ideoiden kehittämiseen ja julkaisemiseen digitaalisessa muodossa.

Bugbear työllistää tällä hetkellä noin 30 henkilöä. Toimisto sijaitsee Helsingissä, Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Bugbear Entertainment hakee kasvavaan tiimiinsä:

pelialasta innostuneita ohjelmoijia, level designereita, game designeria, 3D artisteja, tuottajaa ja community manageria

Toivomme hakijoilta

  • kyseessä olevaan positioon vaadittavia hyviä perustaitoja
  • halua työskennellä kunnianhimoisessa porukassa
  • laajaa kokemusta eri genren peleistä, olet intohimoinen pelaaja
  • vankkaa kokemusta autopeleistä

120x120px_gamepro_rekyr_bugbear

 

Kysy lisää GamePro-ohjelmasta!
Antti Ilmo
Team Manager
050 306 8637

Arja Martikainen
Senior Consultant – games talent acquisition
040 762 1564

Yhteistyössä
Neogames
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Kannattaa hakea, jos pelit kiinnostavat työksi asti

"GamePro antaa mahdollisuuden päästä näyttämään taitonsa ja innostuksensa peliteollisuudelle ilman mahdottomilta vaikuttavia vaatimuksia. Suoraan työhön päästävä koulutus syventävine koulutuspäivineen ammattilaisten otteissa antaa tiukkaan puristetun paketin tämän päivän pelimaailmasta. Toimin nyt Redlynxin projektikoordinaattorina halliten Trials Fusion pelin lokalisointia, sekä proto-tiimin managerina. GameProhon kannattaa ehdottomasti hakea jos pelit kiinnostavat ihan työksi asti."

Ossi Mykkänen,
GamePro 5-osallistuja

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Osaajille tilaisuus kääntää harrastus ammatiksi

"Grand Cru on tavoittanut GamePron kautta myös sellaisia henkilöitä, joilla on ollut täydet edellytykset pelialan tehtäviin, mutta jotka eivät ole aikaisemmin osanneet kuvitella kääntävänsä harrastuksensa ammatiksi. Tämä on haaste kaikille pelitaloille, ei vain Grand Crulle. On ollut ilo löytää GamePron kautta uusia jäseniä kasvavaan joukkoomme ja nähdä heidän kehittyvän ammattilaisina.

GamePro -ohjelma on onnistunut madaltamaan potentiaalisten kandidaattien hakukynnystä erinomaisen konseptin ansiosta. GamePro koulutusjakson aikana yhdistyvät alan huippuammattilaisten jakamat opit ja kokemukset ja itse käytännön työ, jonka kuluessa pelinkehityksen salat avautuvat. Suosittelen lämpimästi ohjelmaa sekä rekrytoinnin kanssa kamppaileville yrittäjille, että niille pelien harrastajille, jotka vasta haaveilevat unelma-ammatistaan pelien parissa!"

Markus Pasula
CEO
Grand Cru