ME ETSIMME PELINKEHITTÄJIÄ

  • Neogames

Jaossa 18 lisäelämää

GamePro-ohjelma on suunnattu pelialasta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat kehittyä alan huippuammattilaisiksi. Ohjelman tavoitteena on rekrytoida suomalaisiin pelitaloihin 18 uutta osaajaa. GamePro ohjelma kestää 7 kuukautta ja sen aikana työskentelet yhteistyöyrityksesi käytännön projekteissa sekä osallistut kattavaan asiantuntijakoulutukseen. Ohjelman tavoitteena on tehdä sinusta kysytty pelialan ammattilainen.

Mielenkiintoiset työtehtävät odottavat sinua

GamePro-ohjelman kautta voit työllistyä yhteistyöyritysten tarpeiden ja sinun osaamistaustasi ja mielenkiintosi mukaisesti pelialan eri osa-alueille. Mikä on sinun tuleva roolisi?

Eri tehtävissä osaamisvaatimukset ovat hyvin erilaisia ja tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa taustaa. Esimerkiksi peliohjelmoijalta edellytetään vähintään ohjelmoinnin perusosaamista ja peligraafikon tehtävissä pelillisesti painottunut graafinen osaaminen on tärkein valintakriteeri. Pelisuunnittelijan tai tuottajan koulutustausta vaihtelee, mutta tyypillisesti näissä rooleissa työskentelevillä on kaupallinen, tekninen tai humanistinen koulutus yhdistettynä erinomaiseen suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun. Ohjelma sopii hyvin myös vastavalmistuneille tai työuransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Yritykset etsivät uusia kykyjä mm.

  • peliohjelmoijaksi
  • peligraafikoksi
  • peli-/kenttäsuunnittelijaksi
  • pelitestaajaksi
  • pelituottajaksi

Ajantasaisen listan yrityksistä sekä heidän rekrytointitarpeistaan löydät yläreunan Yritykset -valikosta. Yrityksiä lisätään läpi syyskuun siinä järjestyksessä, kun niitä mukaan tulee.

Ohjelman ajan työskentelet koulutussopimuksella

Ohjelman ajaksi solmit koulutussopimuksen yhteistyöyrityksesi kanssa. Koulutussopimuksen ajan työskentelet normaalisti yhteistyöyrityksen projekteissa. Työaika, salassapito- ja muut velvollisuudet ovat sinulla vastaavat kuin yrityksen muilla työntekijöillä. Ohjelman aikana olet oikeutettu työttömyysetuuden lisäksi verottomaan kulukorvaukseen. Yritysten tavoitteena on rekrytoida sinut vakituiseen työsuhteiseen viimeistään ohjelman päätyttyä.

Lue lisää: Koulutus | Hae nyt!

 

Kysy lisää GamePro-ohjelmasta!
Antti Ilmo
Team Manager
050 306 8637

Arja Martikainen
Senior Consultant – games talent acquisition
040 762 1564

Yhteistyössä
Neogames
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Kannattaa hakea, jos pelit kiinnostavat työksi asti

"GamePro antaa mahdollisuuden päästä näyttämään taitonsa ja innostuksensa peliteollisuudelle ilman mahdottomilta vaikuttavia vaatimuksia. Suoraan työhön päästävä koulutus syventävine koulutuspäivineen ammattilaisten otteissa antaa tiukkaan puristetun paketin tämän päivän pelimaailmasta. Toimin nyt Redlynxin projektikoordinaattorina halliten Trials Fusion pelin lokalisointia, sekä proto-tiimin managerina. GameProhon kannattaa ehdottomasti hakea jos pelit kiinnostavat ihan työksi asti."

Ossi Mykkänen,
GamePro 5-osallistuja

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Osaajille tilaisuus kääntää harrastus ammatiksi

"Grand Cru on tavoittanut GamePron kautta myös sellaisia henkilöitä, joilla on ollut täydet edellytykset pelialan tehtäviin, mutta jotka eivät ole aikaisemmin osanneet kuvitella kääntävänsä harrastuksensa ammatiksi. Tämä on haaste kaikille pelitaloille, ei vain Grand Crulle. On ollut ilo löytää GamePron kautta uusia jäseniä kasvavaan joukkoomme ja nähdä heidän kehittyvän ammattilaisina.

GamePro -ohjelma on onnistunut madaltamaan potentiaalisten kandidaattien hakukynnystä erinomaisen konseptin ansiosta. GamePro koulutusjakson aikana yhdistyvät alan huippuammattilaisten jakamat opit ja kokemukset ja itse käytännön työ, jonka kuluessa pelinkehityksen salat avautuvat. Suosittelen lämpimästi ohjelmaa sekä rekrytoinnin kanssa kamppaileville yrittäjille, että niille pelien harrastajille, jotka vasta haaveilevat unelma-ammatistaan pelien parissa!"

Markus Pasula
CEO
Grand Cru