ME ETSIMME PELINKEHITTÄJIÄ

  • Neogames

Hakuohjeet

Haku vuoden 2014 ohjelmaan on päättynyt.

Toteuta haaveesi työurasta pelialalla. Jätä hakemuksesi nyt, sillä esivalinnat ovat jo käynnissä! 

Näin haet

Ohjelmaan hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-toimisto.fi/koulutushaku (GamePro – 656452) tai omassa TE-toimistossasi.
  2. Täytä lisäksi tietosi myös Hae Nyt! -linkin kautta, sillä kutsut haastatteluihin lähetetään tämän hakemuksen perusteella.

Kenelle GamePro on tarkoitettu?

GamePro-ohjelma on suunnattu pelialasta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat kehittyä alan huippuammattilaisiksi. Eri tehtävissä osaamisvaatimukset ovat hyvin erilaisia ja tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa taustaa. Esimerkiksi peliohjelmoijalta edellytetään vähintään ohjelmoinnin perusosaamista ja peligraafikon tehtävissä pelillisesti painottunut graafinen osaaminen on tärkein valintakriteeri. Pelisuunnittelijan tai tuottajan koulutustausta vaihtelee, mutta tyypillisesti näissä rooleissa työskentelevillä on kaupallinen, tekninen tai humanistinen koulutus yhdistettynä erinomaiseen suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun.

Osaamisesi voi olla tullut joko koulutuksen tai tekemisen kautta. Halu kehittää omaa osaamista sekä motivaatio toimia tulevaisuudessa pelinkehitystehtävissä ovat tärkeitä, minkä lisäksi yhteistyöyritykset arvostavat erittäin paljon omaa harrastuneisuutta sekä aitoa kiinnostusta pelinkehitykseen. Muista liittää hakemukseesi mahdollinen linkki omaan portfolioosi.

Koulutusjaksot vaativat pääsääntöisesti suomen kielen osaamista, minkä lisäksi työssä tarvitaan usein englantia.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet vastavalmistunut, työttömänä työnhakijana, irtisanomisuhan alaisena, lomautettuna, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä.

Koulutus järjestetään F.E.C. – Further Educated with Companies -mallilla

GamePro on työhallinnon rahoittama F.E.C. – Further Educated with Companies -koulutusohjelma, jonka tavoitteena on työsopimuksen solmiminen sinun ja yrityksen välille koulutusjakson päätyttyä. Ohjelmaan kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

Saranen Consulting Oy on osa Barona-konsernia.

www.barona.fi | www.saranen.fi

 

Kysy lisää GamePro-ohjelmasta!
Antti Ilmo
Team Manager
050 306 8637

Arja Martikainen
Senior Consultant – games talent acquisition
040 762 1564

Yhteistyössä
Neogames
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Kannattaa hakea, jos pelit kiinnostavat työksi asti

"GamePro antaa mahdollisuuden päästä näyttämään taitonsa ja innostuksensa peliteollisuudelle ilman mahdottomilta vaikuttavia vaatimuksia. Suoraan työhön päästävä koulutus syventävine koulutuspäivineen ammattilaisten otteissa antaa tiukkaan puristetun paketin tämän päivän pelimaailmasta. Toimin nyt Redlynxin projektikoordinaattorina halliten Trials Fusion pelin lokalisointia, sekä proto-tiimin managerina. GameProhon kannattaa ehdottomasti hakea jos pelit kiinnostavat ihan työksi asti."

Ossi Mykkänen,
GamePro 5-osallistuja

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Osaajille tilaisuus kääntää harrastus ammatiksi

"Grand Cru on tavoittanut GamePron kautta myös sellaisia henkilöitä, joilla on ollut täydet edellytykset pelialan tehtäviin, mutta jotka eivät ole aikaisemmin osanneet kuvitella kääntävänsä harrastuksensa ammatiksi. Tämä on haaste kaikille pelitaloille, ei vain Grand Crulle. On ollut ilo löytää GamePron kautta uusia jäseniä kasvavaan joukkoomme ja nähdä heidän kehittyvän ammattilaisina.

GamePro -ohjelma on onnistunut madaltamaan potentiaalisten kandidaattien hakukynnystä erinomaisen konseptin ansiosta. GamePro koulutusjakson aikana yhdistyvät alan huippuammattilaisten jakamat opit ja kokemukset ja itse käytännön työ, jonka kuluessa pelinkehityksen salat avautuvat. Suosittelen lämpimästi ohjelmaa sekä rekrytoinnin kanssa kamppaileville yrittäjille, että niille pelien harrastajille, jotka vasta haaveilevat unelma-ammatistaan pelien parissa!"

Markus Pasula
CEO
Grand Cru