ME ETSIMME PELINKEHITTÄJIÄ

  • Neogames

Vie osaamisesi seuraavalle tasolle!

GamePro -ohjelmassa yhdistyvät käytännön työtehtävät pelialan yrityksessä sekä Suomessa ainutlaatuinen koulutus, joka tekee sinusta pelialan ammattilaisen. Ohjelma kestää 7 kuukautta ja sisältää 26 koulutuspäivää, joissa kouluttajina toimivat kokeneet pelialan asiantuntijat. Koulutus käsittelee monipuolisesti pelialan eri osa-alueita.

Koulutussisällöt on päivitetty aiempien toteutusten osallistujien ja yritysten palautteen pohjalta yhteistyössä Suomen Pelinkehittäjät Ry:n kanssa vastaamaan mahdollisimman hyvin käytännön pelinkehitystehtävissä vaadittavaa osaamista. Koulutus tukee kehittymistäsi pelialan ammattilaiseksi haastaviin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin sekä työllistymistäsi pelialalle.

Koulutus päivittää taitosi

Ohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi peliohjelmoijana, peligraafikkona tai pelisuunnittelun, pelitestauksen tai pelituotannon tehtävissä. Koulutuskokonaisuus tukee tulevia tehtäviäsi sekä antaa sinulle kokonaiskuvan pelialan laajasta kentästä ja pelinkehitysprosessista kokonaisuutena.

Koulutusohjelmassa menestyminen edellyttää tehtäviin soveltuvaa taustaa, jonka voit olla hankkinut joko koulutuksen tai käytännön tekemisen kautta. Ohjelma sopii hyvin myös vastavalmistuneelle tai työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle. Koulutusjaksot vaativat suomen kielen osaamista, minkä lisäksi työssä tarvitaan usein englantia.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aihealueita:

  • Peliohjelmointi
  • Pelien tuotantoprosessi
  • Pelimoottorit
  • Pelimekaniikka ja tekoäly
  • Peligrafiikka
  • Analytiikka
  • Community management
  • Peliekonomia
  • Pelisuunnittelu

Lue lisää: Työtehtävät | Hae nyt!

 

Kysy lisää GamePro-ohjelmasta!
Antti Ilmo
Team Manager
050 306 8637

Arja Martikainen
Senior Consultant – games talent acquisition
040 762 1564

Yhteistyössä
Neogames
Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Kannattaa hakea, jos pelit kiinnostavat työksi asti

"GamePro antaa mahdollisuuden päästä näyttämään taitonsa ja innostuksensa peliteollisuudelle ilman mahdottomilta vaikuttavia vaatimuksia. Suoraan työhön päästävä koulutus syventävine koulutuspäivineen ammattilaisten otteissa antaa tiukkaan puristetun paketin tämän päivän pelimaailmasta. Toimin nyt Redlynxin projektikoordinaattorina halliten Trials Fusion pelin lokalisointia, sekä proto-tiimin managerina. GameProhon kannattaa ehdottomasti hakea jos pelit kiinnostavat ihan työksi asti."

Ossi Mykkänen,
GamePro 5-osallistuja

KUMPPANEIDEN JA YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Osaajille tilaisuus kääntää harrastus ammatiksi

"Grand Cru on tavoittanut GamePron kautta myös sellaisia henkilöitä, joilla on ollut täydet edellytykset pelialan tehtäviin, mutta jotka eivät ole aikaisemmin osanneet kuvitella kääntävänsä harrastuksensa ammatiksi. Tämä on haaste kaikille pelitaloille, ei vain Grand Crulle. On ollut ilo löytää GamePron kautta uusia jäseniä kasvavaan joukkoomme ja nähdä heidän kehittyvän ammattilaisina.

GamePro -ohjelma on onnistunut madaltamaan potentiaalisten kandidaattien hakukynnystä erinomaisen konseptin ansiosta. GamePro koulutusjakson aikana yhdistyvät alan huippuammattilaisten jakamat opit ja kokemukset ja itse käytännön työ, jonka kuluessa pelinkehityksen salat avautuvat. Suosittelen lämpimästi ohjelmaa sekä rekrytoinnin kanssa kamppaileville yrittäjille, että niille pelien harrastajille, jotka vasta haaveilevat unelma-ammatistaan pelien parissa!"

Markus Pasula
CEO
Grand Cru